•  

Over ons

feestzalen huren

In 1954 richtten Mon en Dora Manendonckx in de Stationsstraat Café 't Wijnhuis op. Iets verderop, in dezelfde straat, baatte broer Stany samen met vrouw Angele gedurende meer dan twintig jaar 'Huis Manendonckx' - later 'De Wijnkelder' - uit, waar je terecht kon voor wijnen, likeuren en toebak in 't groot. Café 't Wijnhuis werd in 1978 uitgebreid met een eerste zaaltje om onder leiding van Louis en Annemie Manendonckx uit te groeien tot zijn huidige vorm met meerdere feestzalen. Sinds 2006 is 't Wijnhuis en Huis Manendonckx in de veilige handen van Filip en Frederik Manendonckx. Met kleinzonen Fonne en Ferre Manendonckx lijkt de toekomst alvast verzekerd.

Onze troeven:
1. Jarenlange ervaring in feestzalen en vergaderruimtes 

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij Het Wijnhuis aan het juiste adres voor alle feestformules: van babyborrel, huwelijksfeest, walking dinner en receptie tot jubileum, koffietafel, zakendiner enzovoort.. Ook voor zakelijke aangelegenheden zoals seminaries, opleidingen of vergaderingen kan u in onze zalen terecht. Wij hebben de nodige infrastructuur ter beschikking.

2. Feestzalen met cateringservice

U kan gebruik maken van onze cateringservice met keuze uit allerlei buffetvormen, diners of meergangenmenu's. Samen kiezen we een geslaagde formule die bij u past, afgestemd op uw wensen en budget. Welke formule u ook kiest, wij staan garant voor kwaliteitsvolle en dagverse producten voor elk feest of bedrijfsevent.

3. Ruim aanbod aan klassewijnen

In 2006 namen Filip en Frederik Manendonckx 'Wijnimport Saillart' over en doopten deze zaak om tot 'Huis Manendonckx'. Bij wijnhandel Huis Manendonckx, heeft u een ruime keuze uit meer dan 200 verschillende wijnen en diverse cavasoorten, gin tonics en aperitieven. 

4. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Organiseert u bij ons een babyborrel, verjaardags-, personeels- of huwelijksfeest? Dan betaalt u bij ons enkel de prijs van het menu per persoon en de drank. De zaal en aankleding zijn in de prijs inbegrepen. Wij zorgen voor een kwaliteit om u tegen te zeggen! Huurt u een vergaderzaal? Dan betaalt u voor de zaal en de drank. Optioneel kan u ook - tegen betaling - beroep doen op onze didactische materialen en cateringservice. Wij zorgen voor een eerlijke prijs!

5. Verse streekproducten

Streekproducten zijn zoveel meer dan heerlijke verwennerij. Achter elk product schuilt een fascinerende geschiedenis. Ook in onze streek zijn er tal van lekkernijen terug te vinden. Van heerlijke zeuntpaté, vlietbrood en aardappelen van Raf Patat tot Vals Paterke en Koffie De Maan, bij Het Wijnhuis werken we met plezier geregeld met onze eigen Geelse streekproducten. Altijd heerlijk vers!

6. Ideaal gelegen

Met zijn ligging in het centrum van Geel is Het Wijnhuis eenvoudig bereikbaar via de wagen en het openbaar vervoer. In de nabije omgeving vindt u een ruim aanbod aan parkeergelegenheid. Fan van de natuur? Het Wijnhuis bevindt zich vlak naast het stadspark. Zo kan u op ieder moment van de dag genieten van heerlijke frisse lucht.