•  

Vergaderzaal Beaujolais

Bent u op zoek naar een vergaderzaal die makkelijk bereikbaar is en tevens beschikt over de nodige faciliteiten? Zoek niet langer, bij Het Wijnhuis vindt u zeker een zaal die aan al uw wensen voldoet.

Een zaal op maat van uw event

Vergaderzaal Beaujolais biedt ruimte aan maximum 40 personen. Deze tijdloze zaal, gelegen op het gelijkvloers, is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, zoals een vergadering, meeting, opleiding en seminarie.  

 

In onze vergaderzalen kan u gratis beroep doen op draadloos Internet. U heeft tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer, scherm en/of flipchart. Didactische materialen, drank en de huur van de zaal worden apart verrekend.

 

Plant u een vergadering met een zéér beperkte groep? Ook dan hebben wij een gepast alternatief. Loire biedt ruimte aan maximum 12 personen. Dit zaaltje, gelegen op het gelijkvloers, is geschikt voor kleine events, zoals een vergadering, meeting en opleiding.  

Met of zonder culinaire hoogstandjes

Wilt u uw vergaderzaal combineren met catering? Dat kan! Van broodjesmaaltijd, ontbijtvergadering en lunch tot een uitgebreide menu, bij ons heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Eenvoudig bereikbaar

Het Wijnhuis, gelegen in het centrum van Geel, is eenvoudig bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeergelegenheid op wandelafstand. Wilt u tussendoor eventjes ontspannen, dan kan u terecht in het aangrenzende stadspark. Het Wijnhuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rokers kunnen terecht in onze aparte rokersruimte.

 

Meer informatie over onze vergaderzalen kan u steeds vrijblijvend opvragen. Wij zorgen voor een offerte op maat, zodat wij samen met u kunnen terugblikken op een succesvolle bedrijfsbijeenkomst!

Vergaderzaal BeaujolaisVergaderzaal BeaujolaisLoire